joi, 13 iunie 2019

In cele mai multe cazuri cand te gandesti la o inmormantare stii ca ai din start de platit o suma destul de mare pe care multi nu si-o permit. Organizarea unei inmormantari costa destul de mult pentru ca sunt multe alte de obtinut, multe etape de urmat, sunt multe de cumparat pentru pachete, pentru slujba. Vestea buna mai ales pentru pensionari este ca firme de pompe funebre si casele funerare moderne pun la dispozitia clientilor si multe pachete pentru inmormantare gratuite. Ce inseamna asta? In baza talonului de pensie si ajutorului de inrmormantare obtinut ulterior se poate organiza toata inmormantarea, cu tot ce e nevoie. La final banii sunt obtinuti de firma de pompe funebre direct din ajutorul de inmormantare. Este un castig si pentru familiile indurerate si pentru cei care se ocupa de organizarea ceremoniilor de inmormantare, pentru ca stiu ca isi vor primi inapoi banii cheltuiti.

Diversitatea pachetelor funerare oferite de casele funerare este destul de mare, cu 1.500 de lei putem avea o inmormantare completa, organizata profesionist, fara a mai fi nevoie de bani in plus.
Casa Funerara Luca are deja trei pachete pentru inmormantare gratuite pe care le poate achizitiona oricine doreste o organizare impecabila a inmormantarii si un buget minim pentru cele necesare. Fiecare pachet e complet, contine si sicriu sau cruce, si consiliere pentru obtinerea actelor necesare, servicii specifice inainte de inmormantare, pentru pregatirea decedatului, si pentru slujba de inmormantare. De exemplu, pachetul funerar mediu domiciuliu se incadreaza in 1.500 de lei, include sicriu complet echipat, cruce de lemn inscriptionata, lenjerie sicriu, set orare, ridicarea decedatului de la domiciliu si tinere la frigider 12-24 de ore. Doctorii firmei pot asigura constatarea decesului si eliberarea certificatului constatator, dar si imbalsamarea si eliberarea certificatului de imbalsamare. Pentru toaletarea decedatului, spalat, imbracat, se folosesc cele mai moderne procedee si produse, decedatul e asezat in sicriu la finalul procedurilor. Cum sunt foarte multe acte de obtinut firma de pompe funebre ofera sprijin pentru pregatirea documentatiei pentru certificatele de deces, adeverintele de inhumare, autorizatiile depunere capela, de transport, dar si in obtinerea ajutorului de inmormantare. Transportul funerar pana la cimitir si biserica si manipularea sicriului revin in sarcina firmei de pompe funebre, se utilizeaza doar masini moderne speciale pentru acest tip de transport. La biserica familia indurerata poate avea batiste, doliu si toiag, pachete si coliva.

Daca decesul intervine la spital exista un pachet si pentru aceasta situatie tot de 1.500 lei, care cuprinde, in afara de sicriu, cruce, tot ce se afla in sicriu, si transport sicriu la spital, coroane flori naturale, doua platouri coliva si sticla de vin, vin cu ulei, trei prescuri, sase pachete cu farfurie, cana cermaica, alimente.

Se poate opta pentru pachetul funerar clasic domiciliu care se incadreaza in 1.000 de lei si e complet, care va cuprinde exact aceleasi lucruri din pachetele anterioare, sicriu, cruce, lenjerie sicriu, set de orare, doctori pentru constatare deces si imbalsamare, care elibereaza si actele necesare, toaletare si transport, tinut la frigider, consiliere pentru acte de obtinut si ajutor de inmormantare, manipulare sicriu. La acestea se vor adauga doua platouri de coliva, sticlele de vin, vin cu ulei, trei prescuri, sase pachete cu farfurii si cani de ceramica, cu alimente, accesorii diverse, prosoape, batiste, doliu, toiag, doliu de usa.

Cosmonova . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates