joi, 15 august 2019


De obicei lumea lasa review-uri doar ca sa se planga de diferite produse, servicii sau experiente de care a avut parte, insa eu o voi face ca sa imi impartasesc opinia si totul este pozitiv. E vorba de un produs aparent banal pe care cu totii il alegem la intamplare, dar care daca e ales cu inspiratie si se potriveste poate sa faca diferenta. Asadar, cati dintre noi ne-am dat interesul atunci cand am cumparat o lenjerie de pat? Cu siguranta, nu multi, pentru ca de obicei le alegem pe cele pe care le gasim prima data prin magazine.

In schimb, eu m-am informat putin pentru ca am vrut sa iau o decizie chiar foarte buna, asa ca dupa ce mi-am irosit timpul prin magazinele aglomerate m-am gandit ca poate am mai multe sanse sa vad pe net ce optiuni sunt. Si bine am facut. Initial eram sceptic pentru ca nu eram incantat de ideea de a cumpara lenjerii de pat pe care sa nu le pot atinge sa vad cum se simt, dar dupa ce am plasat comanda nu mi-a parut rau.

Am comandat de la Casanewconcept si am fost pe deplin multumit de experienta de care am avut parte aici pentru ca se gasesc tot felul de lenjerii, eu am ales lenjerii din bumbac pentru ca stiam cat de practice sunt si ca se potrivesc tot anul. La capitolul modele, cu siguranta, oricine are de unde sa aleaga in conditiile in care se gasesc si unele mai simple, dar si altele cu fel si fel de imprimeuri. Bineinteles, oricine prefera ceva care sa se potriveasca in dormitor, dar e imposibil sa nu gasesti varianta care sa te multumeasca pe deplin.

Pe net sunt multe avantaje, incepand de la faptul ca poti vedea lenjerii bumbac 100% o multime de modele in decurs de numai cateva minute. E simplu, rapid si comod, asa ca nu mai pierzi timpul prin magazine, unde, oricum, nu gasesti mare lucru, doar niste lenjerii banale si atat de proaste incat vezi prin ele. Bineinteles, sunt si variante mai bune, dar pentru alea trebuie sa platesti. Mult.

Sa nu mai zic de faptul ca la Casanewconcept am vazut si oferta lenjerii 1 plus 1, asa ca banuiesc ca e destul de clar ca daca vei cumpara o lenjerie, vei primi doua la aceeasi bani. Initial nu mi-a atras atentia pentru ca ziceam ca nu am ce face cu doua lenjerii, dar apoi m-am gandit ca trebuie sa am cu ce sa le alternez, asa ca am profitat.

In concluzie pot spune ca am avut parte de o experienta cat se poate de pozitiva, sunt pe deplin multumit si din acest motiv fac aceasta recomandare ca poate si altii vor lua o decizie inspirata.

Cosmonova . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates