joi, 7 noiembrie 2019

Astazi avem nevoie de solutii financiare moderne, care sa fie adaptate vremurilor actuale, iar in acest sens Omnicredit vine cu cele mai bune solutii. Bineinteles, nu trebuie omise nici optiunile puse pe tava de catre institutiile financiare obisnuite, insa acestea aduc, de cele mai multe ori, mai multe batai de cap, birocratie, conditii mult mai stricte, cu alte cuvinte, mai mult disconfort in fiecare caz. In schimb, un produs financiar precum scontare instrumente de plata se dovedeste a fi avantajos din mai multe puncte de vedere, astfel ca acesta poate fi util in nenumarate contexte.
Pentru toate afacerile
Acest produs financiar se dovedeste a fi o idee inspirata pentru toate tipurile de afaceri, astfel ca nu conteaza care e domeniul in care iti desfasori activitatea pentru ca mai mult ca sigur vei avea acces la o solutie moderna de finantare. Cu alte cuvinte, nu conteaza daca detii un cabinet stomatologic, poate o firma IT, o spalatorie auto sau de covoare, o florarie, o farmacie, o sala de jocuri pentru copii sau o ferma, intrucat Omnicredit iti aduce mai aproape solutiile de finantare pe care le cautai.
Cum functioneaza
Asadar, cum functioneaza mai exact scontarea? Acesta iti ofera posibilitatea de a incasa pe loc cec-urile si biletele de ordin cu termen de plata in viitor pe care le primesti de la clienti, astfel incat sa nu mai fii nevoit sa astepti pana la data scadenta. Totul e foarte simplu intrucat le girezi catre Omnicredit care iti va face plata instant si va astepta in locul tau, iar aceasta reprezinta, cu siguranta, una dintre cele rapide, dar si mai utile solutii de finantare.
Ce este Omnicredit
Mai departe, ar trebui sa stii cate ceva despre Omnicredit care reprezinta prima platforma fintech de micro finantare din Romania care isi dedica produsele si serviciile persoanelor juridice, urmand ca in viitorul apropiat sa fie propuse unele si pentru persoanele fizice. Cu alte cuvinte, oricine va avea acces la solutii moderne de finantare pentru propriile afaceri, fara sa mai fie nevoie sa ne incurcam cu cele propuse de institutiile financiare obisnuite care sunt mult mai complexe.
Fara birocratie
Probabil ca birocratia reprezinta una dintre principalele piedici cu care se confrunta orice antreprenor. De multe ori procedurile pentru obtinerea fondurilor necesare sunt greoaie, ceea ce presupune ca nenumarate idei bune se pierd pe aceasta cale intrucat sunt multi cei care renunta in a le mai pune in practica. In schimb, la Omnicredit scapi de toate aceste griji in conditiile in care ai ocazia de a incarca direct online toate documetele necesare, fiind foarte simplu sa obtii finantarea.
Consiliere de specialitate
Foarte important este si faptul ca aici ai acces la consiliere de specialitate, iar oameni cu experienta de peste 15 ani in domeniul economic pot ajuta orice antreprenor sa dobandeasca noi cunostinte de care, cu siguranta, va avea nevoie atunci cand isi desfasoara activitatea.
Direct online
Nu in ultimul rand, faptul ca la Omnicredit activitatea se desfasoara exclusiv online este poate unul dintre cele mai mari avantaje intrucat e mult mai simplu pentru oricine sa faca solicitarea de finantare. De fapt, e nevoie de numai 30 de secunde pentru crearea contului pe platforma, urmand ca mai apoi sa fie plasata cererea de finantare ce va fi analizata in cel mult o ora de la incarcarea tuturor documentelor necesare. Mai departe, daca cererea este aprobata, in cel mult 8 ore vei putea primi banii direct in cont. Asadar, e mai simplu ca niciodata sa beneficiezi de o solutie financiara ideala pe care sa te poti baza oricand ai nevoie, totul direct la Omnicredit.

Cosmonova . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates