joi, 13 februarie 2020

Pentru mulți dintre noi, Valentine’s Day este una dintre cele mai frumoase zile ale anului, fiind ocazia perfectă pentru a ne arăta iubirea față de cei pe care îi iubim. Acesta este momentul ideal să alegi o sticlă de vin potrivită pe care să o împarți cu persoana iubită. Posibilitățile sunt multe, așa că... ce ar fi să te orientezi către un magazin de vinuri românești, precum Budureasca - unde ai garanția calității și perfecțiunea este la ea acasă.
Dacă nu ești un maestru al vinurilor și îți este dificil să alegi din multitudinea de opțiuni, fișele tehnice ale vinurilor te vor ghida către vinul potrivit în funcție de gusturile și preferințele tale culinare.
Am pregătit pentru tine câteva recomandări pe care noi le găsim potrivite pentru această ocazie specială - Valentine’s Day.
Astfel, vinul Fetească Neagră, din gama Budureasca Premium, poate fi una dintre cele mai inspirate alegeri, acesta fiind în topul preferințelor multora dintre noi. Este un vin sec realizat din struguri culeși la maturitate deplină, care se remarcă la prima vedere printr-un roșu rubiniu închis, după care te seduce cu arome intense de coacaze negre și mure. Odată ce intră în cotact cu papilele tale gustative, te va cuceri cu gustul plăcut de cireșe negre și prune uscate. Cu taninuri moi și catifelate, Feteasca Neagră este un vin corpolent și are potențial de învechire.
Este versatil și poate fi asociat cu diferite tipuri de mâncare, de la fripturi, vânat și carne roșie până la paste sau brânzeturi. Pentru ca experiența să fie completă, este ideal ca vinul să fie servit la o temperatură de 18 - 20 de grade.
O altă alegere extraordinară pentru Valentine’s Day poate fi Busuioaca de Bohotin din gama Budureasca Bristena. Acesta este un vin dulce, foarte apreciat în rândul femeilor. Se remarcă la prima vedere printr-un roz închis și o aromă plăcută ce aduce aminte de dulceața de căpșuni și zmeură. Diferența o face gustul catifelat. Iar la capitolul asocieri culinare putem aminti de brânzeturile fine și ușor sărate, dar și de deserturile semi-dulci.
Totuși, ce poate fi mai potrivit pentru un Valentine’s Day sărbătorit ca la carte, dacă nu un vin spumant special precum Shine-ul de la Budureasca, obținut din struguri de Fetească Albă? Cu o culoare discretă - verzuie cu tentă aurie, vinul spumant Shine Alb Brut îți încântă simțurile cu gustul plăcut de pere coapte și aroma de piersici care te cucerește pe oricine.
În plus, acesta este unul dintre cele mai echilibrate vinuri și se poate servi cu preparate din peste, fructe de mare și brânzeturi. Pentru ca experiența să fie completă, acest spumant se servește rece, la o temperatură de 6 – 8 grade.
Un magazin cu vinuri românești precum Budureasca aduce mai aproape cele mai grozave soiuri, acestea fiind ideale pentru ocaziile speciale.
Explorează universul Budureasca, informează-te cu ajutorul fișelor tehnice ale fiecărui vin și fă alegerea care să transforme acest Valentine’s Day în cea mai specială zi din an!Cosmonova . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates